Професионална боя за кичури Salermix - Професионална козметика Salerm Cosmetics на достъпни цени

Професионална боя за кичури Salermix - Професионална козметика Salerm Cosmetics на достъпни цени

Професионална боя за кичури Salermix повдига  цвета до три тона без предварително изсветляване. Три живи, ярки цвята – оранжево, червено и виолетово. Система за наситеност и дълбочина на цвета, по-добър от всеки стандартен цвят на косата. Естествените растителни масла защитават косъма по време на процеса.

Грамаж – 75 мл.

Професионална боя за кичури Salermix повдига  цвета до три тона без предварително изсветляване. Три живи, ярки цвята – оранжево, червено и виолетово. Система за наситеност и дълбочина на цвета, по-добър от всеки стандартен цвят на косата. Естествените растителни масла защитават косъма по време на процеса.

Грамаж – 75 мл.

Начин на употрба:

Смесете с оксидант в съотношение 1:2. Време за експозиция – 45 минути. Препоръчва се допълнителна топлина за получаване на по-наситен цвят. Вижте инструкциите в кутията на боята.

ВНИМАНИЕ: 

Да се ​​избягва контакт с очите и кожата, изплакнете незабавно ако продуктът влезе в контакт с тях. Да се ​​носят подходящи ръкавици. Да не се използва като антисептик. Съхранявайте на хладно място, далече от пряка топлина и слънчева светлина. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.


Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Прегледи: 1134
  • Марка: Salerm Cosmetics
  • Код на продукта: TMC
  • Наличност: В наличност
0 Product(s) Sold
  • 15.00лв.